Екипът на Травел Дрийм има желанието да улесни своите клиенти в избора на мечтана дестинация, желана почивка, екзотично пътешествие или просто разходка. В стремежа си да бъдем полезни ще се опитаме да отговорим на някои от най-важните въпроси. За всичко което Ви интересува и не сме успяли да отговорим, моля използвайте контактната форма.

Не се колебайте да се свържете с нас!

Как да направя резервация?

Нашият сайт използва автоматична система за резервации, която ви предоставя възможност да направите резервация към всяка оферта, която разглеждате. Формата за резервация се намира в края на разглежданата оферта.

На страницата на всяка оферта имате възможност за избор на дата и брой пакети. След като направите вашия избор ще имате възможност на същия екран да видите обща покупна цена на избрания пакет. Нашата автоматична система за резервации ще Ви води към всяка следваща стъпка до нейното завършване.

Резервация или запитване за конкретна оферта можете да направите и като използвате контактната форма, изпращайки запитване за конкретна оферта или за възможност за настаняване към нас. Наш представител ще се свърже с вас възможно най скоро и ще отговори на вашите въпроси изчерпателно и в детайли.

Чрез контактната форма можете да изпратите и Ваше индивидуално запитване, което не е свързано с конкретна оферта. Ние сме гъвкави в намирането на решения на всякакви въпроси.

Ние работим онлайн и сме на разположение 24/7.

Не се колебайте и нямайте притеснения да се свържете с нас или да използвате нашия сайт за резервации, по всяко време на денонощието, дори и през почивни и празнични дни.

Сигурен ли е нашия сайт?

Сайтът „Травел Дрийм“ е създаден с желанието да предоставя информация, да подпомага в избора и последваща резервация на желана оферта. За изграждането на сайта се грижи екип от професионалисти, които цени високо сигурността и неприкосновеността на личните данни. За да защитим сигурността на нашите клиенти, при изграждането на сайта „Травел Дрийм“ се постарахме да приложим най-съвременни технологични решения, гарантиращи безопасността при разглеждане, избор и последваща резервация на желана оферта.

Защитени ли са личните ми данни?

Екипът на „Травел Дрийм“ поставя на първо място по значимост личната неприкосновеност и сигурността на личните данни на своите клиенти! За повече информация, моля запознайте се с нашата „Политика на поверителност“!

Как мога да направя плащане?

С цел по-високо ниво на сигурност и избягване на риска от злоупотреби с поверителна банкова информация, на този етап не приемаме плащания през сайта!

Всяка направена резервация пристига при нас под формата на запитване, което се разглежда и обработва от наш представител. На всяко запитване отговаряме в срок, от предоставения за кореспонденция e-mail.

Чрез потвърждение от наша страна получавате информация за това, че резервацията Ви е направена и запазена специално за Вас, в упоменатите до нейното гарантиране срокове. В рамките на указаните в потвърждението срокове следва да гарантирате Вашата резервация, като направите първоначално плащане.

Можете да гарантирате вашата резервация, като направите плащане по банков път. Информация за банкова сметка тук.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: